Телефон: 0888 400 413 e-mail: office@detective-bg.com

Дискретно наблюдение на хора и обекти с опитни детективи от Детективска агенция Фокс

Наблюдение

Дискретно наблюдение на хора, автомобили и други обекти от частните детективи на детективска агенция Фокс. Ние можем да намерим информация за всеки човек - начин на живот, лични и бизнес контакти, местоработата, употребява ли алкохол, наркотици, заразен ли е по хазарта, факти както за самото лице, така и за други членове на семейството му. Опитните детективи знаят как да извършват наблюдението, така че да Ви дадат най-обширна информация като доказателство след приключване на поръчката. Всичките ни частни детективи са добре обучени, с дългогодишен опит и множество контакти и ще набавят всякаква информация както за физически лица, така и за юридически лица (фирми, собственици, партньори ...).

Разполагаме със съвременно детективско оборудване и софтуер и можем да извършим наблюдение в реално време на хора и автомобили. Ние ще Ви предложим възможно най-ефективна услуга - не на ниска, а на реална цена.

Работим на територията на цяла България, в съседните ни - Гърция, Македония, Сърбия, Турция, както и в страните от Европейски съюз, а и в САЩ, Канада и т.н. Нашата детективска агенция е изградила множество положителни професионални контакти с детективски агенции и частни детективи в страната и в чужбина, което улеснява многократно всяко едно разследване!

Обадете ни се, за да обсъдим Вашите подозрения и да намерим решение заедно!

Наблюдение на човек или обект е един от най-старите, а може би един от най-надеждните и ефективни начини да се получи информация за лицето и да се предоставят доказателства за личния живот, местоживеенето, да се проучи ежедневието като цяло. Това обикновено става чрез наблюдение на лицата, разучаване на техните навици, местата за отдих, техни пристрастявания или други данни за тях. В много от случаите детективите ескортират тайно обекта, където и да отиде той. По друг начин казано - детективите ще извършат пряк надзор над лицето, за да проучат всяка тънкост от неговото ежедневие в личен и бизнес аспект.