Телефон: 0888 400 413 e-mail: office@detective-bg.com

Жените по-често ровят в телефоните на половинките си

Жените по-често ровят в телефоните на половинките си

Поведението на хората, които ровят в телефона на половинката си, не е толкова нездраво, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се ново проучване.

Анкетата на YouGov показва, че голям брой хора крият в телефоните си "неща", които не желаят да стават достояние на половинките им.

Става ясно, че мъжете по-често имат "мобилни тайни" от жените - 25 процента от мъжете на възраст между 18 и 29 години, срещу едва три процента от представителките на нежния пол от същата възрастова група.

Седемнадесет процента от мъжете на възраст между 30 и 44 години, и девет процента от тези между 45 и 59 години, не крият, че в телефоните им има неподходящо за очите на партньорките им съдържание. Подобни тайни имат едва пет и три процента от жените в съответните възрастови групи.

Повече представители на силния пол крият "палави тайни" в телефоните си. Дамите са са по-склонни да ровят в мобилните апарати на партньорите си.

Като цяло, подобна практика имат 27 процента от жените срещу 21 процента от мъжете. На определена възраст дамите са особено недоверчиви - в групата на 30-44-годишните жени 36 процента признават, че са "заемали" телефоните на партньорите си, за да "надникнат" в съдържанието им. За сравнение - мъжете на тази възраст, които подхождат с недоверие към половинките и проверяват телефоните им, са 22 процента.

(24chasa.bg)