Телефон: 0888 400 413 e-mail: office@detective-bg.com

Някои хора не могат да се сдържат да не отмъстят на партньора си заради изневяра

Интересни отмъщения при изневяра

Когато Корина Фини от Великобритания разбрала, че половинката й използва услугите на сайтове за запознанства, наела фирма, която да опразни дома му. Когато приятелят на Фини се прибрал у дома след работа, заварил само голи стени.

Приятелката на голф играча Ник Фалдо, Брена Чепелак, доста се ядосала като разбрала за изневярата на Ник. Когато отишла да събере нещата си от дома на Ник, тя побесняла и потрошила Поршето на приятеля си със собствения му стик за голф, като нанесла щети за 10000 паунда.

Мъж, които бил пред развод, внимателно измерил половината от семейната лятна къща. След това отрязал с верижен трион своята половина и я откарал в дома на брат си. "Той ни каза, че просо взима своето, но не мисля, че жена му ще остане доволна", казва един от полицаите, повикани от съседите.

Клеър Холи пък влязла с колата на приятеля си в боулинг залата,където той работи. Тя нанесла щети за 14 000 паунда, защото той променил статуса си във Фейсбук на "Необвързан" без предупреждение.

Лорена Бобит предприела екстремни мерки, за да отмъсти на неверния си съпруг. Докато той спял, тя отрязала достойнството му с кухненския нож и го изхвърлила на двора. Един пожарникар забелязал хвърчащия член и го занесъл в градската болница, където бил настанен и неверникът. За щастие, хирурзите успели да пришият органа след 9-часова операция. Съпругът на Лорена се възстановил напълно и дори започнал кариера в порноиндустрията.