Телефон: 0888 400 413 e-mail: office@detective-bg.com

Бум на частните детективски агенции в Италия, заради зачестяващите изневери на съпруги и съпрузи

Заради изневерите, Бум на частните детективски агенции в Италия

В Италия регистрират бум на частните детективски агенции, заради все по-често изневеряващите съпруги и съпрузи. Разкриване на изневери е най-честата молба, с която клиентите се обръщат към частни детективи. Особено много работа, детективските агенции имат по време на отпуските, защото именно тогава многобройни съпрузи бизнесмени отказват да заминат със семействата си на ваканция "тъй като са претрупани с работа". Също така, много бъдещи съпрузи наемат детективи, за да съберат полезна информация за бъдещите си половинки, твърдят частни детективи. Само през 2008 броят на частните детективи в Милано се е увеличил с 12 на сто.

Все повече се увеличава и броят на родителите на деца с подозрително поведение, които прибягват до детективски услуги, за да следят къде ходят децата им, с кого се срещат и дали употребяват наркотици.

Много фирми наемат детективи за корпоративни разследвания, като шпионират служителите в случаите, когато си вземат болнични или за проучване на кандидати за работа и бизнес партньори.