Телефон: 0888 400 413 e-mail: office@detective-bg.com

Изневярата през лятото криела риск от влюбване

Изневярата през лятото криела риск от влюбване

Близо 76% хората, които изневеряват на половинките си, признават, че летните похождения са с повишен риск от влюбване.

Това сочат резултатите от анкета на специализираната агенция за съпружески изневери „Виктория Милан“, в която са участвали 5289 души от двата пола.

Според 25% от потенциално рисковото мнозинство, главната причина е, че през лятото изневярата става по-незабележима за околните и се засилва влечението към онова, което не можеш да притежаваш завинаги. Това прави телефонните и интернет флиртове още по-интензивни и привлекателни, създавайки предпоставки за задълбочаване на емоционалната връзка.

Другите посочени причини за прерастване на сексавантюра в по-сериозна връзка са: общата тенденция да се търси лятна любов (23%), увеличаване на семейните разправии през сезона (19%), лятна „хормонална лудост“ (18%) и изострена сезонна чувствителност (15%).

Повечето от изневеряващите през летните месеци признават, че са изпитали „нещо повече“ към съответния любовник или любовница – 63%, докато останалите 37 на сто не са се почувствали емоционално въвлечени. 56% са сигурни, че могат да контролират чувствата си спрямо сезонните секспартньори, а 44% се опасяват, че могат и да не издържат на емоциите.

На въпроса как ще постъпят при влюбване, едва 17% изразяват готовност да разтрогнат брака или постоянното съжителство, докато 56% се кълнат, че „ще избият от главата си“ лятната авантюра, а 31% смятат, че могат да поддържат и двете връзки.