Центральный офис - Детективное агентство Фокс


Ние, частните детективи от детективска агенция Фокс, ще изпълним бързо и точно поставената от вас задача, независимо дали ще разследваме в София, Перник, Благоевград, Враца, Монтана, Ботевград, Самоков ... курортите Боровец или Банско, или пък другаде.
Позвънете ни!

гр. София, България,
ул. Искър 35, ет. 1, ап. 2

 

тел: +359 2 989 27 30
мобилни: +359 879 527 229, +359 888 400 413, +359 897 024 504

e-mail: office@detective-bg.com

 

Детективска агенция Фокс е член на Асоциацията на частните детективи в България.


Работим 24 часа в денонощието! Дискретността е гарантирана от частен детектив Иван Иванов!Детективска агенция Фокс предлагаме всички възможни детективски услуги. Работим както в София, така и в другите населени места в България, а и в чужбина. Като опитни детективи, поддържаме добри контакти и работим съвместно с частни детективи и детективски агенции от доста държави, включително в Гърция, Испания, Италия, Македония, Сърбия, Англия и други страни в Европейския съюз, както и в САЩ и Канада, но не само.

Доверете ни се! Притежаваме дългогодишен опит във всякакви детективски услуги - разкриване и доказване на изневери, наблюдение на хора, автомобили и други обекти, корпоративни разследвания, проучване на фирми, настоящи служители, кандидати за работа, изучаване на търговския пазар, откриване на укриващи се, длъжници и т.н.

Гарант за дискретността, бързото и точно изпълнение на поетия случай, е детектив Иван Иванов - дългогодишен служител на МВР, а днес - частен детектив, основател на детективска агенция Фокс - България.