Телефон: 0888 400 413 e-mail: office@detective-bg.com

Детективски услуги за Варна, Шумен, Разград, Русе, Търново, Плевен - Детективска агенция Фокс


Наемете частни детективи с много опит в детективските услуги, които бързо, точно и дискретно ще изпълнят поставената от Вас задача за разследване на хора и обекти в северна, а и в цяла България, включително Варна, курортите по северното Черноморие - Златни пясъци, Албена ... Балчик, или пък в Разград, Шумен, Велико Търново, Габрово, Троян, Ловеч, Плевен, Русе ... Позвънете!

Детективска агенция Фокс
0879 527 229
0888 400 413

e-mail: office@detective-bg.com

Работим на нормални коректни цени - виж тук >>>

 

Детективска агенция Фокс е член на Асоциацията на частните детективи в България.


Детективски услуги за частни лица и фирми от професионален детектив - 24 часа, бързо, точно, дискретно!Извършваме бързи и точни детективски услуги, използвайки всички средства позволени от закона. Можете да наемете наш детектив, а при нужда да се включат детективите от цялата детективска агенция, за разследване както за Варна, така и за всички курорти по северното ни Черноморие, включително - Златни пясъци, Албена, Балчик, ..., а и за цяла България. Работим с частни детективи и детективски агенции в Гърция, Македония, Сърбия, Испания, Италия, Англия и други държави в Европа, САЩ и Канада.

Доверете ни се! Притежаваме дългогодишен опит във всякакви детективски услуги - разкриване и доказване на изневери, наблюдение на хора, автомобили и други обекти, корпоративни разследвания, проучване на фирми, настоящи служители, кандидати за работа, изучаване на търговския пазар, откриване на укриващи се, длъжници и т.н.

Гарант за дискретността, бързото и точно изпълнение на поетия случай, е детектив Иван Иванов - дългогодишен служител на МВР, а днес - частен детектив, основател на детективска агенция Фокс - България.