Телефон: 0888 400 413 e-mail: office@detective-bg.com

Детективски услуги в Бургас и областта - Детективска агенция Фокс


Ако търсите детективи, които дискретно ще изпълнят поставената от Вас задача за детективско разследване или наблюдение на хора и други обекти по южното ни Черноморие (но не само там), независимо дали ще необходимо за Бургас, Слънчев бряг, Несебър, Поморие, Черноморец, Созопол, Приморско, Китен, Ахтопол ... Позвънете!

гр. Бургас
център, ул. Хан Крум

мобилен: 0879 527 229

e-mail: office@detective-bg.com

Работим на нормални цени - виж тук >>>

 

Детективска агенция Фокс е член на Асоциацията на частните детективи в България.


Детективски разследвания за лица и фирми от частен детектив с богат опит - 24 часа, бързо, точно, дискретно!Извършваме бързи и точни детективски услуги, използвайки всички средства позволени от закона. Можете да наемете наш детектив, а при нужда да се включат детективите от цялата детективска агенция, за разследване както за Бургас, така и за всички курорти, включително - Слънчев бряг, Несебър, Созопол, Поморие, Китен, Ахтопол, Черноморец, Влас, ..., а и за цяла България. Работим с частни детективи и детективски агенции в Гърция, Македония, Сърбия, Испания, Италия, Англия и други държави в Европа, САЩ и Канада.

Доверете ни се! Притежаваме дългогодишен опит във всякакви детективски услуги - разкриване и доказване на изневери, наблюдение на хора, автомобили и други обекти, корпоративни разследвания, проучване на фирми, настоящи служители, кандидати за работа, изучаване на търговския пазар, откриване на укриващи се, длъжници и т.н.

Гарант за дискретността, бързото и точно изпълнение на поетия случай, е детектив Иван Иванов - дългогодишен служител на МВР, а днес - частен детектив, основател на детективска агенция Фокс - България.