Телефон: 0888 400 413 e-mail: office@detective-bg.com

Детективска агенция Фокс, офис Пазарджик - Детективски услуги с опитни детективи


Ако е необходимо да наемете детектив, който дискретно ще изпълни поставената от Вас задача за детективско разследване, наблюдение и документиране на хора и обекти в Пазарджик и областта, включително във Велинград, Пещера, Батак, Цигов чарк ... Позвънете!

гр. Пазарджик
център, ул. Иван Вазов №9,
бизнес център България - 2000, ет. 4, офис 40

 

мобилен: 0888 40 04 13

e-mail: office@detective-bg.com

Работим на нормални цени - виж тук >>>

 

Детективска агенция Фокс е член на Асоциацията на частните детективи в България.


Детективски услуги за лица и фирми от детективи с опит - 24 часа, бързи и точни резултати, дискретно!


Нашата детективска агенция извършва бързи и точни детективски услуги за частни лица и фирми, използвайки всички средства позволени от закона! Можете да ни наемете за разследване, наблюдение, справки, както в Пазарджик и областта, така и за Пловдив, Велинград, Хасково, Кърджали, Стара Загора, а и за цяла България. Работим с частни детективи и детективски агенции в Гърция, Македония, Сърбия, Испания, Италия, Англия и други държави в Европа, САЩ и Канада.

Доверете ни се! Притежаваме многогодишен опит във всякакви детективски услуги - разкриване и доказване на изневери, наблюдение на хора, автомобили и други обекти, корпоративни разследвания, проучване на фирми, настоящи служители, кандидати за работа, изучаване на търговския пазар, откриване на укриващи се, длъжници и т.н.

Гарант за дискретността, бързото и точно изпълнение на поетия случай, е детектив Иван Иванов - дългогодишен служител на МВР, а днес - частен детектив, основател на детективска агенция Фокс - България.