Телефон: 0888 400 413 e-mail: office@detective-bg.com

Детективска агенция Фокс, офис Пловдив - Частни детективи с опит


Ако е необходимо да наемете дискретни частни детективи, професионални детективи, които могат да изпълнят поставената задача бързо и точно - разследване, наблюдение, документиране и доказване на факти и обстоятелства по случая, работещи в Пловдив и областта (но не само), независимо дали ще необходим детектив за Пловдив, Смолян, Пампорово, Хасково, Стара Загора, Пазарджик, Велинград ... Позвънете!

гр. Пловдив

център, ул. Георги Измирлиев 3, ет.2
до ПГ по електротехника и електроника

мобилен: 0888 400 413

e-mail: office@detective-bg.com

Работим на нормални цени - виж тук >>>

 

Детективска агенция Фокс е член на Асоциацията на частните детективи в България.


Частен детектив - 24 часа, бързо, точно, дискретно!Детективска агенция Фокс извършва бързи и точни детективски услуги за частни лица и фирми, използвайки всички средства позволени от закона! Можете да ни наемете за разследване както за Пловдив, Пазарджик, Асеновград, Смолян, Хасково, Кърджали, Велинград, Стара Загора, а и за цяла България. Работим с частни детективи и детективски агенции в Гърция, Македония, Сърбия, Испания, Италия, Англия и други държави в Европа, САЩ и Канада.

Доверете ни се! Притежаваме дългогодишен опит във всякакви детективски услуги - разкриване и доказване на изневери, наблюдение на хора, автомобили и други обекти, корпоративни разследвания, проучване на фирми, настоящи служители, кандидати за работа, изучаване на търговския пазар, откриване на укриващи се, длъжници и т.н.

Гарант за дискретността, бързото и точно изпълнение на поетия случай, е детектив Иван Иванов - дългогодишен служител на МВР, а днес - частен детектив, основател на детективска агенция Фокс - България.