Телефон: 0888 400 413 e-mail: office@detective-bg.com

Защо няма друг начин, освен да се използват детективски услуги

Защо няма друг начин, освен детективските услуги

Детективската дейност е много тънка работа. Да си детектив не е просто да застанеш някъде и да снимаш. Работата не е в това и да сложиш няколко подслушвателни устройства за да чакаш някой да каже нещо. Детективската работа е усет, чувство, комбинативна мисъл. Нещо, което ако човек го няма, не може да го замени с каквито и да е технологични устройства. Казваме го с опита на едни от най-добрите детективи в България. Казваме го със самочувствието, което носи името на детективска агенция Фокс.

Когато клиент поиска детективски услуги от нас, той си поръчва усета, опита и хитростта на истински професионални детективи. Това са все неща, които няма как да си купите с китайски шпионски джаджи. Човек трябва да го има в себе си и да го е развил на базата на дълги години практика. Професионалните детективски услуги не са за всеки. Затова и пазарът отхвърля онези, които не са за него. Точно по пазара, по успешно разрешените случаи, по това колко е търсена дадена агенция ще можете да разберете кои са най-добрите.

От голямо значение е, че Агенция Фокс предлага детективски услуги с помощта на професионална техника последно поколение, която се е доказала във важни ситуации. Ние използваме пълната сила на технологиите и всички методи, позволени от закона, за да решим вашия проблем.

В последно време, по магазините за техника се появиха доста китайски машинки, които са предвидени предимно за детективска дейност. Говорим за скрити камери, подслушватели, GPS тракери. Продават се също така и GSM заглушители, слънчеви очила с камера в тях. Все неща, за които продавачите твърдят, че могат успешно да заменят истинските професионални детективски услуги. Според рекламата, купувайки си тази техника вие ще можете без проблем да разрешите детективските случаи. Един вид излиза, че детективската работа е просто да си купиш техника и да я заложиш на определени места.

Сигурно е така, ако сте решили да подслушвате тъщата или нещо подобно. Обаче когато говорим за сериозна детективска дейност трябват професионалисти. Хора, които не просто натискат едно копче, а знаят какво да правят във всяка една ситуация, във всеки един миг. Хора, които най-вече знаят как да извлекат максимума полза от краткия, но така важен момент, в който истината излиза наяве.

Истина е, че китайските джаджи по магазините са по-евтини от качествените детективски услуги. Това е нормално, след като обикновено се продават онлайн без каквато и да било гаранция и в случай на отказ на техниката във важен момент, няма кой да поеме отговорност за провала. Джаджите няма как да дадат резултата, който търсите. Обяснението е просто. То е свързано и с още някои много важни неща. Те са достоверност, сигурност и търсене на точния момент.

Достоверността на получените резултати е един от най-важните елементи в детективската дейност. Да вземем например изневярата. Разкриването на изневери е може би най-търсената от различните детективски услуги. При разкриването на изневери е много важен начинът, по който са събрани доказателствата, тъй като след това може да се наложи те да бъдат представени пред съда в евентуално бракоразводно дело. Имаме ли и най-малкият пробив в достоверността на представените доказателства, делото може и да не бъде спечелено. Едва ли има нещо по-неприятно от това да бъде проследен даден човек, да бъдат набрани доказателства, но те да се окажат недостоверни в съда. Втори шанс в тази работа няма.

Отделно от това, всички знаят и че машините дават своите дефекти. Когато говорим за детективски услуги е важно да сме наясно, че е твърде често срещан случай, седмици безпирна работа да бъдат възнаградени с едва няколко секунди. Секунди, даващи възможност да бъде направена нужната снимка или да бъде взет необходимият запис. Представяте ли си какво би станало ако точно в този момент евтината шпионска техника е отказала? Ако е останала без батерии или без памет и най-вече без професионалист на място, който да реагира своевременно? Само опитният професионалист може да гарантира истинското ниво на сигурност, което качествените детективски услуги изискват.

Третият елемент в детективското разследване - улавянето на точния момент просто няма как да стане без истински детектив или цял екип заел се със задачата. Обектът може в последния момент да смени местоположението си. Възможно е и ако подозира, че може да е следен, преднамерено да взима предпазни мерки и тогава наистина само професионалист или дори професионален екип може да свърши работа.

Всичко казано дотук обобщава защо ние в детективска агенция Фокс сме толкова добри в предлаганите от нас детективски услуги. Ние залагаме на човешкия фактор в работата, подплатен с всички налични технологичните новости. По този начин успяваме да поддържаме качеството на предлаганите от нас детективски услуги толкова високо. Благодарение на професионалистите, които работят в детективска агенция Фокс и на средствата, които отделяме за техника се дължат стотиците ни успешно разрешени случаи. Факт, който говори сам по себе си.