Цены на детективных услуг - детективное агентство Фокс Болгарии

Цены

Когато наемате детектив или детективска агенция - никога не питайте първо за цената на детективските услуги, защото по-точна цена е възможно да се определи едва, след като обясните Вашият проблем. Освен това, важно е да обърнете внимание на факта, че не всички детективски агенции и частни детективи могат да свършат поетата работа, както трябва, независимо от дадената цена - качеството и достоверността на събраната информация, дискретността, бързината, точността ... все важни неща за Вашия случай.
Всяка детективска агенция притежава различен ресурс, чрез който да изпълни задачата, а някой детективи изобщо нямат и възможност за каквото и да е, особено в специфични случаи. Опитът на частния детектив е също от особена важност!

За оптимално изпълнение на поетите задачи, ние сме вложили в богата техническа база, професионална детективска техника и шпионско оборудване, изправни автомобили. Освен това, притежаваме значителен професионален опит. Не е за пренебрегване и широката мрежа от добри професионални контакти, които сме изградили в почти всички области на обществения живот. Детективска агенция Фокс сме и член на Асоциацията на частните детективи в България.

Затова, първо се консултирайте и тогава преценете!

Ние разбираме, че първото, което Ви интересува е каква е цената, но и Вие разберете, че тя може да се формира по-късно, след като подадете необходимата първоначална информация. Правилно изпълнената задача си има своята цена. Ако е възможно да се изпълни за максимално кратък срок, това е предпоставка и за по-ниска цена. Колкото по-малко частни детективи са ангажирани в случая, колкото по-малко автомобили са заети, колкото по-малък периметъра, на който ще се действа, а и други фактори, те определят цената.

В последните няколко години, в България се предлагат детективски услуги на много ниски цени. Но как се получава така, че има разлики, даже понякога драстични, в офертите на различните детективи?

За съжаление, отговорът е "в качеството на предлаганата услуга". Човек може да избира между едното и другото, но крайният резултат, разкриването на дадения случай е онова, което е важно и което решава дали направената инвестиция в професионалните детективски услуги си е заслужавала.

Сега, след като прочетохте вече тези кратки съвети и обяснения, въпросът Ви - "Как се формира цената", "Колко ще струва", вече има частичен отговор, нали?! Вие вече имате възможност за по-реална преценка.

Направете няколко запитвания и консултации с различни частни детективи и тогава определете за себе си дали цената, която Ви предлага детектив "Х", не е за сметка на качеството. Във всички детективски услуги средно положение няма. Един случай е или разрешен или не е. Затова и ние от детективска агенция Фокс винаги избираме качеството.

 

Доверьтесь нам! Осмотрительность гарантировано Иван Иванов, давний сотрудник Министерства внутренних дел в Болгарии и с 1999 года - частный детектив!

+359888 400 413